Hagelandse Heuvels Mountainbike

Bedankt aan alle 994 deelnemers!

Op zondag 26 augustus 2018 organisererden wij voor de 26ste keer onze Hagelandse Heuvels Mountainbiketocht.

Ter gelegenheid van onze 26ste editie wordt het parcours van onze tocht momenteel volledig herzien, met enkele nieuwe tracks, maar ook de klassieke tracks! Hierbij zullen de kortere afstanden terug richting Houwaart gaan, daar waar de 65 km terug richting Huttebosch zal gaan!

een organisatie van:

Tieltse Wielervrienden VZW

Hagelandse Heuvels

in samenwerking met:

Vlaamse Wielrijdersbond

Onze tocht verloopt hoofdzakelijk op het grondgebied van Tielt-Winge en Bekkevoort, met enkele uitschieters naar Aarschot, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem en Holsbeek (afhankelijk van de afstand). Hierbij laten we natuurlijk de gekende klassiekers in de regio niet links liggen, we combineren deze zelfs met enkele unieke stukken privébos die enkel voor onze tocht opengesteld worden! Op deze manier kunnen we voor elk wat wils bieden, van technische single-tracks, over veldwegen naar holle wegen.

Toekomstige deelnemers die nog niet aangesloten zijn bij VWB kunnen wat extra tijd winnen bij de inschrijvingen door hun inschrijvingsformulier op voorhand te downloaden op deze website, in te vullen, af te drukken en daarna mee te brengen naar de inschrijvingen: Download dagvergunning niet-leden

Buiten het parcours kan je natuurlijk rekenen op een ruime parking, douches, kleedkamers, ruimte bevoorradingen, afspuitstand en natuurlijk een hoop fun! Achteraf kan je je dorst ook nog komen lessen in ons cafetaria met buitenterras in de groene natuur rond de sporthal. En om dit allemaal achteraf te kunnen navertellen worden de foto's na afloop van de organisatie op deze website geplaatst. Als alles volgens plan verloopt zouden we zelfs van ieder van jullie een foto moeten hebben!

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij ons (telefoon: 0478/57.98.16 of email: mtb@twv.be).

We hopen alvast jullie te mogen verwelkomen voor onze 26ste editie!

Afstand GPS Afstand Vertrekuur # Bevoorradingen Hoogtemeters Moeilijkheidsgraad Prijs
20 km 21 km 7u30 - 11u00 1 200 hm € 3 / € 5
35 km 36 km 7u30 - 11u00 1 300 hm € 3 / € 5
50 km 51 km 7u30 - 10u30 2 550 hm € 3 / € 5
65 km 65 km 7u30 - 10u30 2 800 hm ▲▲ € 4 / € 6
105 km 102 km 7u30 - 10u00 3 1100 hm ▲▲▲ € 4 / € 6
Plaats 20 km 35 km 50 km 65 km 105 km
Lozenhoek, Holsbeek
Berkendreef, Tielt-Winge
Dennenstraat, Bekkevoort

Huidige editie

De foto's van huidige editie zijn genomen met stilzwijgende toestemming: onze fotograaf stond zichtbaar opgesteld en was zichtbaar foto's aan het maken, hierdoor kon iedereen bezwaar maken tegen het nemen van de foto.

Helaas kunnen wij door een anonieme klacht van één van de deelnemers de foto's niet publiek publiceren. Na advies van onze jurist hebben wij dan ook besloten om deze niet meer online beschikbaar te stellen. De enigste foto's die nu online staan zijn deze waarvoor we expliciet toestemming hebben van de personen in kwestie.

Foto's van een individueel persoon kunnen enkel bekomen worden mits email naar privacy@twv.be, mits bewijs van uw identiteit.

Naar onze volgende editie werken wij een oplossing uit zodanig dat wij terug van iedereen die dit wenst een foto kunnen maken en publiceren!

26ste editie - 26 augustus 2018 - sfeerfoto's

Privacy

Indien u uw foto wenst te verwijderen, dan kan dat door een email te sturen naar privacy@twv.be.

Huidige editie

Er zijn geen filmpjes genomen dit jaar.

Vorige editie(s)

Een impressie van de editie van 2015 door Manuel Aden:

Het promotiefilmpje van 2015:

Inschrijvingen / Startplaats

Sporthal 't Solveld
Ralisweg 17
3390 Tielt-Winge

GPS

Opgelet! De Ralisweg is een doodlopende straat. De sporthal is enkel bereikbaar via de Dorpsstraat! Als u via de Kruisstraat komt kan u de Sporthal NIET bereiken!

Vanaf E314

Verlaat de autosnelweg aan afrit 23 "Tielt-Winge". Neem links richting Tielt-Winge centrum.

Na ongeveer 2 km rij je "De Motte" over, aan je rechterkant ligt ook het containerpark.

Ongeveer 200 m verder slaat u linksaf en rij je DE Ralisweg in.

Enkele 100 meter verder komt u aan de sporthal aan.

Vanaf N2 Leuven - Diest, komende vanaf Bekkevoort

Aan de verkeerslichten in Tielt-Winge slaat u rechtsaf richting "Tielt-centrum" de Blerebergstraat in (herkenbaar aan de autohandel aan uw rechterzijde en de car wash aan uw linkerzijde).

Blijf de Blerebergstaart door het centrum van Tielt-Winge. U passeert eerst het gemeentehuis (aan uw rechterzijde) en daarna de supermarkt Spar (aan uw linkerzijde).

Na ongeveer 100 meter draait de weg naar rechts af, blijf de weg verder volgen.

Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf de Ralisweg in.

Enkele 100 meter verder komt u aan de sporthal aan.

Vanaf N2 Leuven - Diest, komende vanaf Leuven / Gouden Kruispunt

Aan de verkeerslichten in Tielt-Winge slaat u linksaf richting "Tielt-centrum" de Blerebergstraat in (herkenbaar aan de autohandel aan uw linkerzijde en de car wash aan uw rechterzijde).

Blijf de Blerebergstaart door het centrum van Tielt-Winge. U passeert eerst het gemeentehuis (aan uw rechterzijde) en daarna de supermarkt Spar (aan uw linkerzijde).

Na ongeveer 100 meter draait de weg naar rechts af, blijf de weg verder volgen.

Na ongeveer 500 meter slaat u rechtsaf de Ralisweg in.

Enkele 100 meter verder komt u aan de sporthal aan.